Cut the Rope 2 излезе в Google Play

Pinterest LinkedIn +

Три месеца след премиерата на играта в App Store продължението на руския феномен Cut the Rope вече е налично за свободно сваляне от притежателите на Android устройства.

Cut the Rope 2 се появява близо 4 години след оригиналната пъзел игра, чийто геймплей е подчинен на физичните закони, последвана от продълженията Holiday Gift, Experiments и Time Travel, които са свалени общо над 400 милиона пъти.

В новата игра участват нови герои, партниращи на симпатичния унищожител на лакомства Om Nom, а отделните нива са ситуирани на напълно различни места с неочаквани препятствия, тъй като Om Nom успешно се е измъкнал от кутията си и е поел на пътешествие през гори, градове и подземни тунели. Cut the Rope 2 е с нова визия, звук и допълнителни геймплейни елементи, сред които способността на Om Nom да се движи.

Студиото-производител на поредицата ZeptoLab е базирано в Москва и се ръководи от самоуките братя-близнаци Семьон Войнов и Ефим Войнов, които започват да създават видеоигри едва на десетгодишна възраст и които не са получили нито рубла от външни инвестиции за своите проекти.


Сподели.