Crystal Dynamics работят по чисто нова игра, обявяват я през 2012 г.

Pinterest LinkedIn +

Горещо очакваният reboot на приключенската поредица Tomb Raider не е единствената продукция, по която кипи усилена работа в офисите на Crystal Dynamics – американското студио, което през 2009 г. стана собственост на Square Enix и чието име се свързва с още две комерсиални поредици - Legacy of Kain и Gex.

Мълвата, че паралелно със следващия Tomb Raider, екип на Crystal Dynamics работи по съвсем нова IP (интелектуална собственост), понесла се още през март 2011 г., се оказа вярна, а според представител на компанията в хода на 2012 г. ще бъде направен официален анонс на това ново заглавие, за което в момента не се знае абсолютно нищо.

"Нашият екип не само ще яде, спи и диша Tomb Raider, но работи усилено по това да представи на света нашият нов проект", казва се в съобщението на Меган Мери, мениджър връзки с обществеността на Crystal Dynamics, публикувано в блога на Square Enix, които през 2011 г. станаха жертва на хакерска атака.

Tomb Raider се разработва за Xbox360, PS3 и PC и се очаква на пазара през есента на тази година, но все още няма фиксирана дата на издаване.

Сподели.