Criterion Games издават NFS Hot Pursuit: Super Sports DLC

Pinterest LinkedIn +

Нови коли и събития ще бъдат добавени към оригиналната версия на Need for Speed Hot Pursuit чрез новото DLC Super Sports, което Criterion Games подготвят за издаване малко преди Коледа.

Porsche 911 GT2 RS, GUMPERT Apollo S и Bugatti Veyron 16.4 Super Sport са новопопълненията в гаража на Hot Pursuit, идващи с новото DLC, наред с 13 нови събития към надпреварата и преследването във високоскоростния рейсър.

Посочените от Criterion Games дати за различните платформи са 21 декември - за Xbox 360 и ден по-късно - за PlayStation 3, а цената за даунлоуда на Super Sports - 6.99 долара (560 Microsoft Points). Изненадващо, на този етап няма обявена дата за PC версията на играта.

Междувременно продължава кампанията по отключването на още три фантастични коли за Hot Pursuit, при това безплатно. За целта Criterion Games искат от феновете на играта да генерират един милион импресии на трейлъра към играта, публикуван в YouTube. На 6 декември са отчетени 500 000 гледания на видеото, а най-ефективният начин за удвояването им е чрез споделянето му във Facebook и публикуването на коментари в YouTube, припомнят Criterion.

Сподели.