Courtney Love: Dave Grohl е "един от най-големите скапаняци" в рока

Pinterest LinkedIn +

Макар че според някои Дейв Грол (Dave Grohl, ex-Nirvana) от Foo Fighters е "най-готиният тип в рока", Къртни Лав (Courtney Love) се оказва на точно обратното мнение, съобщава Associated Press.

"Дейв все успява да се измъкне неопетнен и да си остане щастливия пич в рока, а всъщност е един от най-големите скапаняци", споделя Лав в предстоящия, августовски брой на списание Spin. "Той ощетява детето ми от години."

Лав, вдовицата на Кърт Кобейн (Kurt Cobain), и Грол, който беше барабанист в Nirvana, са имали доста сериозни сблъсъци и преди. Грол и басистът на Nirvana Крис Новоселич (Krist Novoselic) затънаха в тригодишен съдебен процес по повод спор относно бокс-сета на известната гръндж банда, "With the Lights Out".

Tе успяха да разрешат законовите си спорове едва през 2002 г., a албумът, както Avtora.com писа тогава, беше издаден миналата година.

От офиса на мениджъра на Грол, Джон Силва (John Silva), са съобщили, че Грол няма намерение да коментира критиките на Лав. Що се отнася до това, че бил "най-готиният тип в рока", Грол се чуди откъде ли идва "титлата".

"Не знам. Защото не взимам кокаин?" пита Грол Spin. "Предполагам, че е, защото не приемам нищо за дадено и защото се чувствам късметлия да съм тук."

"По света има хиляди готини типове! Може би е, защото имам шантава усмивка и хората си викат: "Ауу, той е като малко хлапе!" А аз съм на 36!"

Сподели.