"Conquering Lion" e подгряващата група в концерта на "Дубиоза колектив" на 29 ноември в София

Pinterest LinkedIn +

"Conquering Lion" от Македония ще е подгряващата банда в концерта на "Дубиоза колектив" в София на 29 ноември.

Седемте музиканти свирят на най-различни инструменти (от класическата китара до перкусии и тромбон) и са добре познати и у нас с танцувалния си коктейл от реге, дъб и плътен китарен звук. Тази година момчетата отбелязаха 12 години от създаването на бандата, през които са изнесли концерти в цяла Европа и на Балканите, a и с четири албума зад гърба си.

Сетът на веселата банда ще продължи 45 минути. Той чудесно подхожда и ще направи забавно-музикален преход към хедлайнерите на вечерта "Дубиоза колектив". Симпатягите от Босна и Херцеговина също се готвят да подарят на всички в залата голяма забава, страхотни емоции и купон и можем да им вярваме напълно, защото добре знаем на какво са способни.

В началото на месеца "Дубиоза колектив"  бяха в София за специално парти в клуб "Строежа" и за изнанадващо свирене на открито в София – насред Женския пазар! На 5 ноември беше и световната премиера на общата им песен с Ману Чао (Manu Chao) "Cross The Line". Сингълът ще бъде част от предстоящия девети албум на бандата, който се очаква да бъде на пазара на 28 януари 2020 г.

Билетите за концерта на "Дубиоза колектив" с подгряващи "Conquering Lion" на 29 ноември в столичната зала "Арена Армеец" се продават  в системата на Eventim.bg. Могат да се закупят още от: офис на Eventim на ул. "6-ти септември" 58, "Office 1 Superstore", бензиностанции OMV, "Orange Center", Orange.bg, "Usit Colours", Билетен център НДК, "Строежа", Български пощи, Вастелс България, "Арена Армеец", "Технополис", "Duende Travel София", книжарница "Бард", книжарница "На спирката". Цената им е от 35 до 45 лв. според мястото в залата.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.