Часове до концерта на "Annihilator" в София

Pinterest LinkedIn +

Шоуто на "Annihilator" в София е тази неделя, 17 ноември, в клуб "Joy Station", напомнят от "Loud Concerts". Българските фенове ще чуят както множество класики от 35-годишната история на бандата, така и парчета от предстоящия да бъде издаден през януари нов албум.

Джеф Уотърс (
Jeff Waters) и компания ще доведат и подгряващата банда, която ги съпътства по време на натоварената им европейска обиколка. Това е младото метъл трио "Archer Nation", чиято музика съчетава новите тенденции в тежката музика с най-доброто от хеви метъл класиката.

Плакат за концерта

Билетите за шоуто на "Annihilator" у нас са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Съществува и опцията на Eventim "Print at Home", която дава възможност да се отпечата закупеният електронен билет вкъщи.

Цената на билет при предварителна продажба е 40 лева, а в деня на концерта - 50 лева.

В клуб "Joy Station" няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която можете да вземете от сайта www.loudconcerts.com или от тук:  (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts). Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на клуба. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Начало на концерта е 20 часа, когато на сцената ще забият "Archer Nation", за да подгреят феновете за появата на траш метъл машината "Annihilator"!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.