Clingo – прилепчиви джаджи за всякакви нужди

Pinterest LinkedIn +

Трябва да им го признаем: хората от Clingo са абсолютни маниаци! Помислили са практически за всяко място, на което бихте искали да поставите телефона си, и са направили съответното устройство, за да ви улеснят.

Може би най-значимото изобретение от първото десетилетие на 21 век е смартфонът. Мислейки за бъдещето, хората от миналото често са смятали, че в днешно време вече ще живеем на Марс, ще бъдем обслужвани от роботи и ще се придвижваме с летящи автомобили. Всичко това все още не е реалност, но пък имаме цялото познание на човечеството в ръката си!

Какво правим обаче, когато ръцете ни трябват за нещо други и не можем да държим телефона с тях? Съвременните телефони са толкова заоблени и гладки, че не можем просто да ги подпрем на нещо, а и са доста чупливи, така че се налага да стоят стабилно закрепени. Е, имаше един трик как да превърнем в поставка кутия от аудиокасета, ама то вече и аудиокасети не се намират...

На помощ за решаването на този проблем идват продуктите на Clingo. Те представляват различни поставки, към които да "залепите" телефона си. Казваме "залепите", но реално няма никакво лепило, а само специален гел, който задържа устройството и няма начин то да падне само. За да го свалите, няма смисъл да го дърпате напред – по-скоро ще се счупи някоя пластмаса, отколкото телефонът да се отдели. Трябва да го отлепите настрани, все едно отлепвате хартиена лепенка... само че вместо лепенка е джаджа и вместо стотинки струва стотици левове, така че стабилността е важна. По гърба на телефона също така не остават никакви следи.

Първото и най-очевидно място, където бихте искали да ползвате смартфона си, но не можете да го държите в ръка, е автомобилът. Тук би била полезна поставката за кола Clingo Universal Car Phone Mount (цена 59 лв.) – от едната си страна се закрепва за стъклото с вакуум, а от другата държи пред очите ви телефона с всичките му полезни функции (като GPS например). Има и версия, която се закача за радиатора (цена 49 лв.), ако не искате да си цапате стъклото с вендузата.

Ако обичате да убивате времето с игри на мобилния си телефон, вероятно сте установили, че те не са особено удобни за държане с две ръце, докато целите прасета с ядосани пилета. От Clingo са помислили и за това – просто поставете смартфона върху залепващата подложка на техния геймпад Clingo Phone Game Pad (цена 29 лв.) и ще забележите, че вече не се чувствате сякаш китките ви ще се разглобят след 20-30 минути игра. Има и сходна ръкохватка за една ръка (Clingo Camera Phone Grip, цена 29 лв.), с която да държите телефона по-лесно, докато снимате по време на концерт например, а може да се сложи и на статив.

Цялата серия "лепящи" продукти на Clingo е изключително интересна и може да ви влезе в употреба навсякъде – в дома, на работното място или в колата.

Купи поставка за кола Clingo Universal Car Phone Mount ТУК

Купи поставка за радиатора на кола Clingo Car Vent Mount ТУК

Купи геймпад Clingo Phone Game Pad ТУК

Купи фото ръкохватка Clingo Camera Phone Grip ТУК

Купи геймърски волан Clingo Game Wheel ТУК

Купи поставка за бюро за смартфон Clingo Universal Podium ТУК

Купи поставка за бюро за таблет Clingo Universal Tablet Stand ТУК

Купи поставка за монитор Clingo Mobile Tether ТУК

Купи акустична система Clingo Parabolic Sound ТУК

Сподели.