Cities XL 2012 излиза за PC през октомври

Pinterest LinkedIn +

Следващата игра от инфраструктурната симулационна поредица Cities XL ще излезе за PC този октомври, обявиха Focus Home Interactive, които са едновременно производител и издател на заглавието.

Озаглавена Cities XL 2012, играта ще добави нови видове околна среда и 60 нови карти, в това число пустинен оазис, Каймановите острови и езерото Пауъл, както и много по-голямо разнообразие от сгради, с което общият им брой ще надхвърли 1000, казва се още в анонса на Focus Home Interactive.

Френската независима компания закупи правата върху франчайза след фалита на Monte Cristo – оригиналния производител на Cities XL. Cities XL 2012 ще може да бъде закупена както като самостоятелна игра, така и като ъпгрейд на Cities XL 2011 – с отстъпка в цената.

Сред останалите нововъведения, обещани от FHI, са интегрирането на (официална) поддръжка за потребителски модификации (група изобретателни геймъри успяха да разработят такава още в Cities XL 2011) и специален гид, с чиято помощ неопитните играчи ще навлязат по-лесно в играта.

Сподели.