Мятайте се в хеликоптерите! Новата симулация от създателите на Arma излиза през октомври

Pinterest LinkedIn +

PC ексклузивната летателна симулация Take On Helicopters ще излезе на 27 октомври, с предварителен достъп до нейната бета версия за направилите pre-order покупка на заглавието от 4 октомври, обявиха създателите на играта – чешкото студио Bohemia Interactive, нашумяло с поредицата Arma.

Чрез Take On Helicopters играчите ще имат възможността да летят на най-различни граждански хеликоптери от различен калибър и на различни локации. Включената в демо версията й карта представлява виртуална реплика на Сиатъл с площ 90 кв. км. Тя ще поддържа както сингълплеър, така и мултиплеър режими и ще позволи на играчите да тренират различни маневри, да правят полети по хронометър, и дори да тестват интегрирания в играта редактор.

Притежателите на копие от Arma 2: Operation Arrowhead могат да придобият представа за Take On Helicopters и от безплатното Take On Helicopters Community Preview – компактна демо версия на играта, която все още е в процес на разработка.

Operation Arrowhead излезе през 2010 г. като самостоятелен експанжън на издадената година по-рано Arma 2. Arma 3 ще излезе за PC през лятото на 2012 г. и се разработва върху "радикално подобрена версия" на енджина Real Virtuality. На разположение на феновете на летателните бойни симулации е и безплатната мултиплеър версия на Arma 2, издадена от Bohemia Interactive по-рано тази година.

Сподели.