"Циментираха" Джери Брукхаймър в Алеята на Славата, почетоха го куп звезди

Pinterest LinkedIn +

Часове преди да дефилира по червения килим за премиерата на "Принцът на Персия" (Prince of Persia) в L.А., екипът на Джери Брукхаймър (Jerry Bruckheimer) се отчете и на още едно, не по-малко важно мероприятие.

На шикозна церемония пред известния Grauman’s Chinese Theatre един от най-популярните филмови продуценти постави отпечатъци от ръцете и стъпалата си в култовата Алея на Славата в Холивуд.

Самият Брукхаймър не скри задоволството си от оказаната му чест и признание за приноса, който е дал през годините за развитието на световната кинематография.


Стари бойни другари рамо до рамо - Ник Кейдж и Том Круз...

Сред гостите, дошли да го почетат, бяха редица известни имена в бранша като Том Круз (Tom Cruise) и Никълъс Кейдж (Nicolas Cage), които помним от известни хитове на Брукхаймър като "Топ Гън", "Скалата" и др.

Самият той не пропусна да се пошегува с тях, след като подвикна с усмивка на Кейдж - "Ник, обзалагам се, че би дал всичко да си на мое място".

Кратка справка за Джери показва, че той има над 41 номинации и 6 награди "Оскар", а сред филмите му са такива заглавия като "Ченгето от Бевърли Хилс", "Топ Гън", "Армагедон", "Карибски пирати", "Да изчезнеш за 60 секунди" и др.


Джейк към Джема: Не чувам какво говориш, но ще те изям...

Същевременно фотографите забелязаха прехвърчащите искри между Джейк Гиленхаал (Jake Gylenhaal) и Джема Артертън (Gemma Arterton), които са в основата на любовната история в "Принцът на Персия" и очевидно имат химия и извън екрана.

Кадри на всички звезди на събитието плюс гореспоменатите снимки можете да откриете в галерията ни...

Сподели.