Цял нов град зад фестивалната сцена на Sofia Rocks 2010

Pinterest LinkedIn +

На повече от 1500 кв. метра ще бъде разположена бекстейдж зоната за групите, които ще участват в първото издание на фестивала Sofia Rocks 2010.

Очаква се на Националния стадион "Васил Левски" да се съберат над 500 души от чуждестранни екипи, като само с хедлайнерите Metallica и Rammstein пътуват около 100 човека.

Сцената за мащабното събитие вече започна да се строи, а специално във всички тенти в бекстейдж зоната ще бъдат разположени и големи плазми, на които екипите да следят Световното първенство по футбол в ЮАР.

В столицата се очаква да пристигнат и над 60 души от снимачния екип на Splinter Films, отговорни за предаването на историческия лайв на Голямата четворка по сателит. Компанията е специализирана във видео и лайв продукция, работила е за имена като Роби Уилямс (Robbie Williams) и Red Hot Chili Peppers.

"Рок градът", който организаторите обещават да построят, ще се изхранва в няколко кетъринг зони, за които цялото оборудване е осигурено от българска страна.

За всяка банда ще бъде подготвено различно меню, като за всички ще има и вегетарианско предложение плюс рибни ястия. Над 100 души наброява родният екип, който се грижи за провеждането на Sofia Rocks 2010, а още над 100 доброволци се очаква да се присъединят към организацията.

Още за Sofia Rocks 2010:

Билети:

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.