Чуйте първия сингъл от новия албум на "Depeche Mode" - "Ghosts Again"!

Pinterest LinkedIn +

"Depeche Mode" обявиха датата, на която излиза новият им студиен албум… и тя е 24-ти март 2023 година!

Обявяването й съвпада с излизането на първия сингъл от колекцията, озаглавен „Ghosts Again“. Парчето е в класическия стил на "Depeche Mode" – брилянтен текст от Дейв Гаан и хипнотичната китара на Мартин Гор, която звучи върху оптимистичен груув. „За мен „Ghosts Again“улавя перфектния баланс между меланхолия и радост“, споделя Гаан. „Не се случва често да записваме песен, която просто не ми омръзва да слушам – развълнуван съм, че мога да я споделя“, добавя Гор.

Сингълът “Ghosts Again” е визуално интерпретиран от дългогодишния сътрудник на "Depeche Mode" и дизайнер на обложката на "Memento Mori" - Антон Корбейн.

"Memento Mori" ще бъде 15-ият студиен албум на "Depeche Mode" и първият като състав от две части - Дейв и Мартин. Той е създаден през ранните етапи на пандемията, което води до теми, вдъхновени директно от този период. 12-те песни в албума покриват голям обем от настроения и текстури, от зловещото му начало до заключителната решителност – преминавайки от параноя и мания до катарзис и радост, както и през безбройте точки между тях.


Траклист
1. My Cosmos Is Mine
2. Wagging Tongue
3. Ghosts Again
4. Don’t Say You Love Me
5. My Favourite Stranger
6. Soul With Me
7. Caroline’s Monkey
8. Before We Drown
9. People Are Good
10. Always You
11. Never Let Me Go
12. Speak To Me


Сподели.