Чуйте първата песен, която Мария Илиева пее на испански език

Pinterest LinkedIn +

Мария Илиева има нов сингъл, озаглавен "Fuego" ("Огън"), в който популярната българска певица за пръв път пее на испански език. Песента, която носи лято и латино ритъм в себе си, има текстово видео в ярки и свежи цветове, което може да видите по-долу. То е сътворено от Иван Краев. "Казах на Иван точно две думи за насока и той веднага ми предложи идейна реализация, улавяйки точно това, което търсех", споделя Мария.

"Такова е усещането ми за цялата работа по песента. Всичко се случва спонтанно и с лекота", допълва още тя. Румънският екип автори от "Global Records" се свързват с Мария, за да ѝ предложат песента, продуцирана от Viky Red. Певицата се влюбва в нея от първо слушане и я изпява на един дъх, въпреки че хитът не е в обичайния ѝ стил. "Не се страхувам да експериментирам и това е нещо, което публиката ми цени много", казва певицата. Тя изпълни за пръв път на живо новата си песен по време на модното събитие "Sofia Fashion Week". 

Паралелно с работата по концерта си "Всичко – най-доброто от Мария Илиева", който предстои на 22 октомври в зала 1 на НДК, Мария Илиева разгадава и най-голямата телевизионна мистерия – кой стои зад маските в предаването "Маскирания певец", където е част от Детективския панел заедно с Гала, Ники Кънчев и Геро.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.