Чуйте новото парче на Din-Yo – "Мога"

Pinterest LinkedIn +

Българският изпълнител Din-Yo има нова песен, озаглавена "Мога". Според него тя звучи точно толкова самонадеяно, колкото и заглавието ù.

За да визуализират лириката на Din-Yo, авторите на видеото Георги Георгиев и Иво Недялков са заложили на много екшън сцени, напоени с техники от бразилско джу-джицу и запомняща се актьорска игра из нощна София. Умелата експлоатация на контраста като изразно средство плавно извежда на преден план идеята, че героите на клипа са продукт на своя собствен избор.

Посланието на "Мога" е, че всеки от нас носи в себе си гените на победител и може да достигне върха в това, което обича, стига да го пожелае с цялото си сърце. Да си номер едно в живота е въпрос на избор и резултат от много силен стремеж, вяра в собствените способности и упорит труд, защото всяко предизвикателство е стъпало по пътя към успеха. 

 

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.