Чуйте "Грам не ми пука" – новата песен на The Darkness и Liunika

Pinterest LinkedIn +

"Грам не ми пука" е нова песен, изпълнена от български артисти, които се подвизават с артистичните си псевдоними The Darkness и Liunika.

"Забавляваме се, не се взимайте много насериозно. Тепърва предстои излизането на песни като "Мале Мале" "Само Само" и т.н. Целта ни не е да сме известни, фен базата си я имаме, целта ни е да правим това, което ни харесва, колкото и клиширано да е. Щом хората ни харесват, на нас това ни стига! Това е едва началото", казаха музикантите за Avtora.com и уточниха, че видеото им е снимано "на един дъх".

С новата си песен The Darkness, който беше доста известен в района на Търговище, Шумен, Разград и Попово, се завръща на музикалната сцена. През последните пет години той беше преустановил активната си артистична дейност, но никога не е спирал да се занимава с музика, макар и зад кулисите. 

Liunika е от София и се занимава със записване на песни и снимане на клипове. В артистичната си биография има съвместни песни с музикантите Andre, Kaskata, Gonzalez, Imp и други.


Сподели.