Еминем би собствения си рекорд за скоростно рапиране. Чуйте го!

Pinterest LinkedIn +

С римите, коите реди в новата песен "Majesty" на певицата Ники Минаж, американският рапър Еминем би собствения си рекорд по скоростно рапиране, съобщава "Genius".

Медията изчислява, че в своята част от песента Еминем произнася 123 срички за 12 секунди, което е равно на 10,3 срички в секунда. Досегашният му рекорд беше регистриран в откъс от песента "Rap God", където рапърът произнася 157 срички за 16,3 секунди, което прави по 9,6 срички в секунда. Въпреки това "Rap God" присъства в Книгата на Гинес с друг рекорд – за най-голям брой думи в хитов сингъл (1560).

Според някои източници най-бързият рапър в света е чикагският артист Twista, който попада в Книгата на Гинес през 1992 г., когато произнася 598 срички за 55 секунди, а скоростта на това словоизлияние се равнява на 11,2 срички в секунда.

Еминем, чието рождено име е Маршал Брус Матърс III, е първият рап изпълнител, който е носител на "Оскар" за най-добра музика към филм (за саундтрака "Lose Yourself" към филма "Осмата миля"). 

През есента на 2017 г. 45-годишният музикант беше обявен за "Най-великият рапър на всички времена" чрез онлан гласуване на сайта ranker.com, където до момента за тази класация са гласували 308,5 милиона потребители, които са дали над 4,5 милиона гласа.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.