Чуйте най-новата песен на Алма "Out of Control"

Pinterest LinkedIn +

Тази година се оказа силна за младата певица Алма (Alma). Първите ù два сингъла "Perfect" и "Don’t Know" дълго се задържаха по върховете на родните класации, а освен това постигнаха и международен успех. MTV, VH1, Spotify, Apple Music, медии в Полша, Русия, Гърция, Румъния и Турция подкрепиха 16-годишната българската изпълнителка.

Преди дни беше премиерата на новата песен "Адрес", която тя изпълни заедно с известното дуо Павел и Венци Венц (Pavell & Venci Venc’), а сега представя и новия си солов проект "Out of Control".

Известно е, че Алма сама пише мелодиите и текстовете си и че любимият ù музикален продуцент и съавтор е румънецът Monoir. Двамата създават музика за рекордно кратко време. Песента "Out of Control" не е изключение, отново е записана в студиото на "Thrace Music" в Констанца и е третата творческа колаборация между певицата и румънския хитмейкър.

Още с премиерата си "Out of Control" получи голяма подкрепа от всички дигитални платформи  в Европа. Песента бе добавена в най-популярния плейлист на Spotify – New Music Friday в Дания, Полша и Исландия, както и в глобалния лист за перспективни песни на Tidal – Tidal Rising: Global. "Оut of Control" намери място и в "Hot Tracks" на "Apple Music" в Италия, Русия и Турция. Русия се отчете и с подкрепа в някои плейлисти на местната платформа "ВКонтакте".

Видеото към новата песен също е впечатляващо. Режисьорът Виктор Антонов-Рик и операторът Радослав Гочев създават видео съновидение, в което акценти са политане от гигантска люлка на покрива на една от известните сгради в центъра на София и вдигане с кран високо над земята, за което Алма отказва да ползва дубльор, тъй като обича екстремните преживявания.


Сподели.