Чуйте "Гневен" - новото дуетно парче на Павел и Пламен Добрев!

Pinterest LinkedIn +

В рамките на месец Павел от хип-хоп дуото Павел и Венци Венц (Pavell & Venci Venc‘) зарадва феновете си не с един, а с цели три проекта. Първи на музикалния пазар излезе дуетът му с едно от любимите имена на българската поп сцена – Миро („Без лимит“), а малко след това и „Чудовище“ – част от саудтрака към българския филм „Чудовища“, в който Павел си партнира с Иво Добрев от дуото Пламен и Иво (Plamen & Ivo).

Преди броени дни Павел представи и чисто новото си парче „Гневен“ със специалното участие на Пламен Добрев, с когото го свързва дългогодишно приятелство и множество музикални проекти. Песента е по музика, текст и аранжимент на Павел Николов (Pavell) и разказва за внезапните и най-тежки загуби в живота, които носят след себе си разочарование и гняв. „Една песен, която ме връща към спомени за онези свещи, които никога няма да изгасиш. Щастливи, но и болезнени спомени“, споделя изпълнителят.

Сингълът се появи с въздействащо видео, заснето в Барселона по покана на Салих Сали и Петър Танев - талантливи видеографи, които работят по огромни продукции на "Netflix" в Испания. „Част от действията във визуализацията заснехме в резерват, разположен на няколкостотин километра от Барселона, което направи процеса дълъг и изморителен. Благодарности към целия екип от професионалисти и Пламен, който кацна директно от Гърция за снимките“, разказва Павел.

„Гневен“ е достъпен във всички стрийминг платформи и в YouTube канала на Павел и Венци Венц.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.