Човечеството срещу великаните! Официален трейлър на "Джак, убиецът на гиганти"

Pinterest LinkedIn +

В мрежата се появи официалният трейлър на модерната фентъзи приказка на Брайън СИнгър (Bryan Singer) - "Джак, убиецът на гиганти" (Jack the Giant Killer). Продукцията, която е поредната новаторска идея на създателя на хитове като X-Men и Тhe Usual Suspects, разказва историята на млад фермер, впуснал се да спасява красива принцеса, отвлечена в страната на ужасяващи великани.

Както можем да предположим, Сингър се е вдъхновил от ред класически детски романи, като вероятно затова и главната роля е поверена на звездата от нашумелия британски тийн сериал Skins Никълъс Холт (Nicholas Hault).

Последният се прочу на Острова през 2007-2008 г., когато още дете привлече вниманието на телеманите с изпълнението си в драматичната сага.

Компания в каста му правят далеч по-доказани имена като Юън Макгрегър (Ewan Mcgregor), Станли Тучи (Stanley Tucci), Бил Най (Bill Nighy) и чаровната Елинър Томлинсън (Eleanor Tomlinson) като принцеса Изабел.

Снимките на "Джак, убиецът на гиганти" (Jack the Giant Killer) стартираха през миналото лято в Лондон, а официалната премиера ще е на 15 юни, в България - седмица по-късно.  


Сподели.