Човечеството срещу мутантите! Виж БГ трейлър на "Х-Мен: Първа вълна"!

Pinterest LinkedIn +

Два месецa преди официалната поява на дългоочаквания сикуел на X-Men, вече можем да се сдобием и с реална представа какво точно ни очаква в поредния епизод на хитовата фентъзи сага - "Първа вълна" (X-Men: First Class). Тук е редно да уточним за всички фенове на поредицата, че действието в него ще се развива преди събитията, разиграли се в предишните части, а именно през 60-те години на миналия век.

Сюжетната линия се фокусира върхи първата среща между бъдещите големи врагове, професор Ксавие и Магнито, които първоначално са близки приятели и работят с идеята двете раси по света – хора и мутанти скоро да заживеят в мирно съжителство.

Кое точно слага край на надеждите им, ще разберете от самия филм, зад чиято реализация този път застава режисьорът Матю Вон (Matthew Vaughn). Британецът е познат не само от заглавия като "Шут в г*за" (Kick-Ass) и "Гепи" (Snatch), но и като съпруг на топмодела Клаудия Шифър.

Въпреки, че Брайън Сингър е заменен в това амплоа, той все пак има участие в продукцията, като X: Men: First Class e базиран на собствената му концепция. В каста също имаме нови звезди, като под светлината на прожекторите вече застават Дженифър Лоурънс (Jennifer Lawrence), Джеймс Макавой (James McAvoy), Майкъл Фасбендер (Michael Fassbender), Дженуари Джоунс (January Jones), Никълъс Холт (Nicholas Hoult), нашумял с култовия тийн британски сериал Skins и др.

Още отсега пък прогнозираме и уникална битка в боксофиса през юни, тъй като по същото време (3 юни) на екран се чакат втората част на "Кунг-Фу Панда" (Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom) и блокбъстъра "Зеленият фенер" (The Green Lantern), който идва около седмица по-късно. Като върли киномани и странични наблюдатели обаче, ние можем само да сме доволни от това, а дотогава ще се задоволим с официалния български трейлър на X-Men: First Class.


Сподели.