Чисто ново парче на Take That е официален сингъл на новия X-Men

Pinterest LinkedIn +

Близо три месеца след рилийза на втория официален сингъл от последния им албум Progress - Kidz, чийто видеоклип е реализиран в София, на 11 май Take That издадоха чисто новa песен, която ще бъде включена в саундтрака на предстоящия нов филм от фантастичния филмов франчайз X-Men - First Class. Озаглавено Love Love, парчето е избрано лично от режисьора на лентата - Матю Вон (Matthew Vaughn), за нейн официален сингъл след лична среща с Гари Барлоу (Gary Barlow), който е автор на композицията.

Освен Барлоу, в записите на вокалните партии взе участие и Марк Оуен. First Class, който предшества събитията от първия X-Men, ще излезе по екраните в първите дни на месец юни. Реализиран с бюджет от $120 млн., филмът е считан за един от потенциалните блокбъстъри, не на последно място заради участието на Джеймс Макавой и Майкъл Фасбендер в главните роли.

Сътрудничеството между Гари Барлоу и Матю Вон, чиято филмография включва култовите криминалета Lock, Stock and Two Smoking Barrels и Snatch в качеството му на продуцент и миналогодишния хит Kick-Ass – в това на режисьор, датира от 2007 г., когато парчето на Take That - Rule The World, бе избрано за музикална тема на фантастичния адвенчър Stardust.

Междувременно, Take That привлякоха обратно в редиците си Роби Уилямс (Robbie Williams), с когото записаха шестия си студиен албум Progress, и в края на май ще поемат на най-мащабното турне на територията на Острова в историята.

Сподели.