Children Of Bodom: Искаме озвучителната система да бъде оглушително шумна!

Pinterest LinkedIn +

Изискванията на финландските метъл величия Children Of Bodom към организаторите на концерта им в София - на 19 април в столичната зала "Универсиада" - се събират в две изречения: "Искаме озвучителната система да бъде оглушително шумна, ненормално голяма и много скъпа. Всичко онова, което обикновено правите за концерт, умножено по две, би трябвало да ни стигне".

На музикалния пазар вече се разпространява новият албум на Children Of Bodom - Relentless Reckless Forever. Дни след премиерата си, продукцията продаде над 100 000 копия и стана златна по продажби във Финландия.

"Най-накрая този албум излезе. Чакаме го още от октомври 2010 година, но си струваше. Да, разбира се, музикалният бизнес се промени, знаем как, но все пак е страхотно да видиш, че един метъл албум все още се купува по този начин", коментира басистът на групата Henkka Blacksmith.

Междувременно, Children Of Bodom обявиха, че работят по свой фото албум, посветен на световното им турне и на целия екип от Hate Crew, който трябва да бъде завършен до есента на 2011 година. Бандата ще включи в албума както най-лудите моменти от цялата обиколка, така и снимки на лица от своята публика, сред които ще бъдат и феновете на 19 април в столичната зала "Универсиада".

Сподели.