Честър Бенингтън от Linkin Park: Крайно време е да забравите Hybrid Theory

Pinterest LinkedIn +

Изминаха 17 години от излизането на емблематичния за тази ера в тежката музика албум - Hybrid Theory на Linkin Park. Но изглежда феновете му все още не могат да приемат, че любимата им група се движи напред.

През 2017 г. вече чухме две нови парчета от новия албум на бандата и макар че едното от тях е наречено Heavy, те са всичко друго, но не и хеви. А Честър Бенингтън и компания веднага отнесоха критика за смекчаването на звука. 

Изглежда фронтменът не мисли да се подчинява на фен настроенията и говори открито за това пред Music Week:

"Когато направихме Hybrid Theory, аз бях най-възрастният в групата и в ранните си 20 години. Затова сега се чудя: "Защо все още говорим за Hybrid Theory?".

Той обяснява, че с другите от LP нямат нищо против албума, дори го обичат, но това не значи, че трябва да зациклят единствено върху него.

"Питаха ни: "Какво мислите за хората, които казват, че сте се продали?". Не ми пука. Ако ти харесва музиката, страхотно. Ако не ти харесва, това си е твоето мнение. Фантастично. Ако казваш, че правим, каквото правим, по комерсиални и меркантилни причини, тогава можеш да си забиеш нож в лицето", брутален е Бенингтън. 

И докато в случая няма изцяло правилна гледна точка, едва ли феновете на Linkin Park ще останат доволни от изказването на Честър. На него пък явно не му пука от това.

Албумът One More Light излиза на 19 май 2017 г.

Сподели.