"Червени бабички" и млади социалисти правят хаус Open Air Party на Бузлуджа

Pinterest LinkedIn +

"Всички са на парти. Дори и баба ти" е мотото на най-новото партийно музикално парти у нас - "Бузлуджа Open Air". Събитието ще се проведе на 2 август на връх Бузлуджа в Стара планина и ще е своеобразна кулминация на партийната среща, която традиционно се провежда на върха.

За разлика от други години, тази година партийците от евролевицата са решили да заложат на съвременно звучене, за да могат да привлекат и внуците на привържениците си.

Видеоклипът анонсиращ събитието вече се завъртя в телевизионния ефир, а концепцията му вече вся смут сред твърдия електорат на БСП.

Същевременно, специално за по-младите "левичари", партито ще събере на една сцена трима от най-големите немски диджеи Da Hool, Alex Kvitta и Amok.

Освен гостите от Германия, "Бузлуджа Open Air” е кулминацията на националното турне на Deep Zone, Balthazar и JackRock, озаглавено “R.E.D. National Tour”.

Организаторите обещават качествено озвучаване и впечатляващо светлинно шоу, което на 2 август ще превърне паметника на Бузлуджа в едно от най-осветените места на Балканския полуостров.

За всички присъстващи ще бъдат осигурени барове с напитки и храна, както и обособена зона за разполагане на палатки. Партито ще е безплатно за всички, стигнали до върха.

Сподели.