Черният петък за супер джаджи идва!

Google+ Pinterest LinkedIn +

Веригата магазини за високотехнологични джаджи и аксесоари Dice организира Black Friday разпродажба с отстъпки до 90% – само следващия петък, 27 ноември 2015 г.!

Всички тук сме фенове на хай-тек продуктите – ако не бяхте, нямаше да четете тези страници. Технологиите се развиват със страшни темпове, така че едва ли не всеки месец излиза по нещо ново и интересно.

За да се радваме на всички най-нови джаджи обаче, трябва да преодолеем една основна бариера – цената. Макар че в последно време цените на всякакви типове устройства – от най-обикновени калъфчета до супер сложни дрони – пада постоянно, тя все пак не може да бъде пренебрегната.

Ако и вие сте сред 99-те процента от хората, които нямат неограничен бюджет, имате късмет – следващия петък, 27 ноември, ще можете да се сдобиете с желан аксесоар на специални по-ниски цени в магазините на Dice. Самите Dice предлагат огромно разнообразие от стоки, така че със сигурност ще си харесате нещо.

Да кажем, че постоянно оставяте телефона си без ток – в такъв случай със сигурност ще ви е полезно да се сдобиете с външна батерия. Цените им ще са с намаления до 40%. Ако пък си търсите ново калъфче за смартфона, някои от шарените кейсове Pat Says ще са с отстъпки до 50%, а тези за таблети и лаптопи Urbano – до 50%.

Специално за феновете на Lifeproof и водоустойчивите кейсове Dice осигурява отстъпка от 25% за всички продукти от гамата.

Ако пък си имате калъфче, но винаги се чудите как да държите смартфона си в колата, така че да го използвате и като навигация, то интересните поставки Clingo (за които сме ви споменавали преди) ще бъдат с 50% надолу. Най-привилегировани, както често се случва, са притежателите на Apple – някои аксесоари за iPad Mini и iPhone 5 ще са с бруталното намаление от 90%!

Ако отдавна сте се наточили на някой готин аксесоар, но все не стигате до него, не пропускайте да минете през магазин на Dice или да разгледате сайта им следващия петък. Не забравяйте също така, че наближава голямото празнично пазаруване – възможността да се сдобиете с подаръци за близките си от по-рано и на по-добри цени просто не е за изпускане!

Не пропускай страхотните оферти на Dice!

Пазарувай с намаление на 27 ноември ТУК

Сподели.