Черната Златка в леглото с Мартин Карбовски - препоръчителен родителски контрол (Видео и снимки)

Pinterest LinkedIn +

Тази събота, 6 октомври, социалният ъндърграунд "Отечествен фронт" ще покаже Златка Димитрова, позната като Черната Златка или Златка Блек, такава, каквато никога не сте я виждали. "Черната Златка. Защо се занимаваме с нея? Първо, защото вие се интересувате от нея неистово и второ, защото вие сте виновни заради нея. Има и още – интервюто е жанр "в легло с Черната Златка". А в леглото тя е доста гола", отсича Карбовски.

"Това е положението – вие родихте Черната Златка, вие я създадохте, вие я научихте на нещата, които знае, а сега трябва аз да се занимавам с нея. Всеки носи кръста си. Не съм знаел, че да лежиш в леглото със 120 см гръдна обиколка и да питаш каква е била като малка... същата обиколка, това си е тежък физически труд”, разказва още бившият асистент-водещ на "Всяка неделя".

"Чудя се дали да не напиша биографията на Златка – жената, с която мастурбирате в началото на XXI век. Тя е и обобщеният образ на трудовата героиня на нашето време. Едно време беше Найда Манчева*, сега е Златка Черната. Многомашиннички! Честно казано обаче – по-добре в леглото със Златка Блак, отколкото с Найда Манчева..."

Броят на мъжете в живота на Златка, колко пари получава на месец от приятеля си, кое е безценно за нея, би ли си хванала за приятел учител, отношенията й с биологичния й баща... Да правиш интервю в леглото със Златка не е лесна работа, особено когато жанрът леко се променя и от "в леглото с Карбовски" става "във ваната със Златка".

"Гръцката митология разказва как Зевс, обладал Даная под формата на златен дъжд. Така е и днес с жените  – за да обладаеш някоя Даная, трябва да я посипеш със златен дъжд. В наше време върху Даная се сипе златният дъжд на богатите мъже, а от тях се ражда Горгона Медуза – усещането, че сме глупави и чалгирани”, коментира Карбовски.“Ще ви кажа най-важното - каквато и да е Златка, виновни са мъжете. Другото, което се случва, е просто омаскаряване на неграмотните. Не забравяйте – столицата на глупостта е жестокостта. Жестокостта, с която се отнасяме към децата, жените, по-малките и по-смотаните. Бъдете милостиви към Златка. Тя е вашето общо дете, което заченахте, родихте, забравихте да пратите на училище, детето, което изнасилвате всеки ден за левче… И точно вие днес й се подигравате, че е проста?! Прекалявате! Тя е просто точно толкова, колкото ви е нужна, за да спите с нея. Или да онанирате. Златке, това е метафора, не се отнася до тебе!”

*Найда Манчева е един от символите на комунистическия режим, героят на труда, името, с което "изгрява" 1 май в соцепохата. Целият й трудов стаж минава в завод "Осми март", където започва да работи още на 13 и в последствие става многомашинничка - обслужва 40 стана.


Сподели.