До Big Brother и назад с Мартин Карбовски и Давид Чехльото

Pinterest LinkedIn +

"Отечествен фронт" ви показва един човек, който беше телевизионен герой преди около две години – в Къщата на Биг Брадър. Днес е герой само в собствените си очи и само в къщата на родителите си, защото никога няма да си построи своя". Така Мартин Карбовски представя следващото издание на своето предаване по Нова телевизия, коeто ще бъде излъченo на 13 октомври, събота. Обект на изследване и анализ в него ще бъде феноменът Биг Брадър.

"Днес Биг Брадър има своите герои, но какво се случва с вчерашните му жертви? Избрахме един герой, който ще остане в аналите на Големия брат като Чехльото. И защото не спори с образа си на мухльо…”, казва Мартин Карбовски. “Биг Брадър е метафора на обществото. Регистрираме днес трус в цената на достойнството и мъжествеността на мъжете наоколо. Давид се храни от парите, които жена му изкарва като стриптийзьорка. Той е пълен неудачник, но има стратегия – стратегия как да спечели, без да работи, дори на цената на унижение…”

“Къде ли ще бъде след десет години този герой на нашето време със звучния прякор Давид Чехльото, мъж на Елеонора? Къде отиваме пичове? Къде отива детето на тези двамата? Къде е майка му? Къде е бащата с голямото “Б”? Ще се разплача! Краят на тази страна е гротеска.”

Давид твърди, че ролята му на чехльо в семейното издание на Биг Брадър е била умишлена, за да спечели голямата награда. Твърди, че е откраднал Елеонора, когато е била на седемнайсет, че не му пука как изкарва пари майката на детето му и че няма нищо лошо в това Елеонора да го издържа, като танцува на пилон. Твърди, че би продавал наркотици или би станал сводник на жена си, но не би работил за 300 лева.

Биг брадър фемили се състоя през 2010 г. и бе спечелено от Ели и Веселин Кузмови, които получиха апартамент в София, семеен автомобил и 200 000 лв.

 

Press ENTER to look up in Wiktionary or CTRL+ENTER to look up in Wikipedia
Сподели.