Черил Коул шокира с гигантска татуировка, покриваща цялото й дупе (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Британската поп звезда, танцьорка и телевизионна знаменитост Черил Коул (Girls Aloud) едва ли е първата личност, за която човек би си помислил, когато става дума за особено мащабни татуировки, въпреки че вече доста мейнстрийм артисти "нашариха" телата си. Изглежда обаче, че зад крехката й външност и имиджа, който поддържа, се крие една хардкор почитателка на този тип бодиарт.

След като преди броени дни сподели в личната си Instagram страница фотография в гръб с хаштаг #Desertlife, на която ясно се вижда, че около 1/3 от гърба й е плътно татуирана с огромни рози (без да става ясно докъде на юг стига рисунката), нейният автор публикува в своя Instagram (меко казано) впечатляваща снимка, показваща "ъпдейтната" версия на същата татуировка.

За разлика от първата снимка, на която татуировката изглежда почти черна, на тази, публикувана от Nikko Hurtado, розите са наситено червени, а освен по долната част от гърба и кръста на легналата по корем жена се спускат върху дупето и свършват в горната част на бедрата й.

Всичко това се вижда поради факта, че собственичката на татуировката е гола, с изключение на няколкото квадратни сантиметра розова дантела на бельото й.  
"Това е фотография, заснета в хода на работата ми по татуировка, която оцветявам и преправям. Коства ми няколко интензивни сесии. Тя
(лицето, или по-скоро дупето на снимката, бел. а.) обаче е желязна", казва се в описанието към снимката, което само потвърждава теорията, че показаното на нея принадлежи на Черил Коул (впоследствие потвърдена от самата нея).

По-рано тази година Коул сподели пред The Mirror, че е прекарала 15 "наистина болезнени" часа под иглата, без да пропусне да изтъкне таланта на Nikko Hurtado. "Защо го направих? Няма конкретна причина. Просто ми се прииска, а дизайнът ми хареса".

Сподели.