Ченге за един ден (Ride Along)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2014, 99 мин. Режисьор: Тим Стори Сценаристи: Грег Кулидж, Джейсън Мантзукас, Мат Манфреди С участието на: Айс Кюб, Кевин Харт, Тика Съмптър, Джон Легуизамо, Лорънс Фишбърн и др. Екшън комедия

За филма:

Режисьорът на Fantastic Four, Hurricane Season и Think Like a Man Тим Стори е подготвил шеметна полицейска комедия за феновете си. Един от сценаристите на Ride Along пък е Мат Манфреди, познат с работата си над R.I.P.D. (РПУ Оня свят). Ride Along изненадващо покори американския боксофис и, задържайки се три седмици на върха, спечели над 93 милиона долара.

Главните роли в екшън комедията са поверени на Айс Кюб, добре познат както като музикант, така и с ролите си в Rampart, 21 Jump Street и комедийния сериал Are We There Yet?, и на Кевин Харт, когото повечето от вас вероятно са гледали в комедиите This Is the End и Grudge Match (Бойни старчета). Освен тях към актьорския състав на лентата се присъединяват и Тика Съмптър (Gossip Girl, Think Like a Man), Джон Легуизамо (Kick-Ass 2) и Лорънс Фишбърн (Hannibal).

Историята:

Бен (Кевин Харт) е обикновен охранител, но иска да бъде полицай. Когато най-накрая го приемат в полицейската академия, Бен вижда в това шанс да впечатли брата на гаджето си (Тика Съмптър). Джеймс (Айс Кюб) от своя страна не просто не харесва Бен, а го смята напълно неспособен да се грижи за сестра му. Освен това е сигурен, че, ако го вземе да патрулират заедно, ще докаже това не само на Бен, но и на сестра си. Нещата обаче малко се объркват.

Сподели.