Чарлз Данс – Тивин Ланистър от Game of Thrones – с роля в The Witcher 3: Wild Hunt

Pinterest LinkedIn +

Английският филмов и театрален актьор, сценарист и режисьор Чарлз Данс, който е и член на Ордена на Британската империя и един от лидерите в актьорския състав на Game of Thrones, ще даде гласа си на един от ключовите персонажи в играта The Witcher 3: Wild Hunt.

Новият герой на 67-годишния Данс, който през последните години е популярен преди всичко с превъплъщението си в образа на безпощадния стратег Тивин Ланистър, но има и редица други запомнящи се роли като тази на доктор Джонатан Клемънс в Alien 3 или на Бенедикт в Last Action Hero, е император Емир вас Емрейс.

От CD Projekt RED изтъкват важността на образа за сюжета на играта, чиято премиера бе отложена от 2014-та за 2015 година (24 февруари) и споделят възхищението си от неговия изключителен талант и професионализъм.

Американският му колега Дъг Кокъл, който се е профилирал основно в дублажната дейност и в частност в озвучаването на персонажи от видеоигри, но може да бъде видян и в блокбъстъра Captain America: The First Avenger, отново ще влезе в ролята на главния герой в поредицата – Гералт от Ривия.

Сподели.