Чарли Шийн се изгаври с Аксел Роуз на индукцията на Slash в Hollywood Walk of Fame

Pinterest LinkedIn +

Чарли Шийн беше сред специалните гости на церемонията по откриването на звезда No.2 2473 в холивудската Алея на славата (Hollywood Walk of Fame), наименувана на неговия приятел Slash, и типично в негов стил не пропусна да направи събитието още по-паметно – не с определено действие, а със силата на словото.

Още с встъпителните думи от своята реч по повод присъединяването на бившия китарист на Guns N' Roses към знаменитостите, имащи собствена звезда на Алеята на славата, 46-годишният актьор заяви: "Струва ми се особено подходящо, че Slash получава звезда на същата улица, на която Аксел Роуз един ден ще спи", разсмивайки насъбралото се множество.

Задължен да каже нещо по повод на репликата, Slash се задоволи с това да изтъкне колко обича Чарли, защото "каквото и да прави, остава верен на себе си. Без значение кой какво казва, той винаги прави онова, което иска".

В последните няколко години Шийн многократно се замесва в публични скандали, което доведе и до уволнението му от продукцията на CBS Two and a Half Men – най-гледаното ТВ шоу през последното десетилетие, за ролята си в което той получаваше най-големия хонорар за ТВ роля. Шийн също има звезда на Алеята на славата – неговата е на адрес 7021 Hollywood Blvd., а тази на Slash - 6901 Hollywood Blvd., точно пред Hard Rock Cafe.

През април тази година 46-годишният китарист беше въведен и в Rock and Roll Hall of Fame като бивш титулярен член на Guns N' Roses, а през май излезе неговият последен студиен албум – колаборация с Myles Kennedy and The Conspirators. Общото количество на продадените копия от албумите с негово участие надхвърля 100 млн.

Сподели.