Чарли Шийн отново се прояви! Гол и мъртво пиян, потроши хотелска стая в Ню Йорк

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Чарли Шийн (Charlie Sheen) бе открит в меко казано неприятно състояние в апартамента си в хотел "Плаза" в Ню Йорк.

След като полицейските власти получили сигнал за нередност в стаята на актьора, те се отзовали, намирайки го мъртво пиян, гол и за пореден път - нестабилен в емоционален план.

Наложило се Чарли Шийн да бъде хоспитализиран, тъй като полицаите преценили, че представлява опасност за околните, както и за самия себе си. По предварителни данни, актьорът е потрошил половината обзавеждане в апартамента в пристъп на агресия.


Едната не успя да го изтърпи...

Любопитно е, че Чарли Шийн се намирал в хотела заедно с бившата си половинка Денис Ричардс и двете им деца, но тя била отседнала в съседната стая.

В официалното си изявление, говорителят на полицията обяви, че Шийн не е бил арестуван, а просто "изпратен до болницата", докато публицистът на актьора коментира, че ситуацията е вследствие на "алергия към определени лекарства", които клиентът му е погълнал.

Все още няма яснота как случаят ще се отрази на съдебното досие на Чарли Шийн. Припомняме, че преди броени месеци той излежа 30-дневна присъда за нанасяне на побой на настоящата си съпруга Брук Мюлер. 


Въпросът е колко е голямо търпението на другата...

Тогава Чарли Шийн заяви, че ще се подложи на специализирана терапия за овладяване на гнева и последствията от прекомерната употреба с алкохол. Очевидно е обаче, че курсът трябва да е със значително по-дълъг срок. 

Сподели.