Чарли Шийн дебютира в хип-хоп видео с бивш порно актьор (18+)

Pinterest LinkedIn +

През месец май 2011 година, когато името му присъстваше кажи-речи ежедневно във водещите заглавия на англоезичните медии във връзка със скандала между него, Чък Лори и CBS, Чарли Шийн (Charlie Sheen) направи своя дебют в рап парче, партнирайки на Snoop Dogg при записите на сингъла Winning. Точно два месеца по-късно, Чарли Шийн вече има официален заместник в хитовия сериал "Двама мъже и половина" в лицето на Аштън Къчър (Ashton Kutcher) и отново атакува YouTube - този път с почти първостепенна роля в новото видео на рап дуото Chain Swangaz от Маями.

Зад това име стоят продуцентът Джак Сплаш – един от хората, работили по последния студиен албум на Cee Lo Green – The Lady Killer, съавтор на парчето Teenage Love Affair на Алиша Кийс и на включеното в саундтрака на Sex and the City: The Movie - All Dressed in Love, както и бившият порно актьор и виджей от MTV Саймън Рекс (Simon Rex), по-известен с артистичния си псевдоним Dirt Nasty и превъплъщението си в Джордж Лоугън в Scary Movie 3 и 4.

Цялото действие във видеото към Steak & Mash Potatoes, заснето преди около една година, когато последният сезон на "Двама мъже и половина" правеше своята премиера в ефира на CBS и все още бе най-гледаното комедийно шоу в Америка, се развива в заведение за бързо хранене, където Splash и Dirt Nasty работят.

Чарли Шийн е техен шеф и се появява в началото и края на видеото: най-напред, за да ги наругае за това как си вършат работата, а в края, за да изгледа видеозаписа на охранителната камера и разбере "какво правят мишките, когато котката я няма". Партито включва две клиентки на заведението, които не са влезли, за да се нахранят...


Сподели.