Чанинг Тейтъм и Джена Дюън-Тейтъм се развеждат

Pinterest LinkedIn +

Знаем, че няма вечни неща, но някак си не ни се вярваше, че искрата между сексапилните Чанинг Тейтъм и Джена Дюън-Тейтъм ще прегори толкова бързо. След почти 9 години брак двойката обяви в Туитър:

"Здравейте, хора!
И така... има нещо, което искаме да споделим с вас.
Преди всичко – странно е, че се налага да споделяме подобно нещо с всички, но то е неизбежна последица от начина на живот, който сме избрали, за който сме дълбоко благодарни. Живеем в невероятно време, но то е и време, в което истината често може да бъде заменена от "алтернативни факти". Затова искаме да споделим с вас истината, за да знаете, че ако не сте го прочели от нас, най-вероятно е фикция.


Ние решихме с любов да се разделим като двойка. Бяхме лудо влюбени преди толкова много години и съвместното ни пътуване беше вълшебно. По отношение на любовта ни един към друг абсолютно нищо не се е променило, но любовта е красиво приключение, което сега ни отвежда в различни пътеки.
Решението ни не е продиктувано от някакви тайни или непристойни събития – просто двама най-добри приятели осъзнават, че е време да си дадат въздух и да си помогнат взаимно животът им да бъде възможно най-пълноценен и щастлив. Ние все още сме семейство и винаги ще бъдем любящи и отдадени родители на Евърли. 

Няма да правим други изявления по въпроса и предварително благодарим на всички за това, че уважавате личното пространство на нашето семейство. 

С много любов,
Чан и Джена."

А имаше времена, в които любовта на  звездата от "Професия: стриптизьор" ("Magic Mike") и Джена изглеждаше като приказка, която никога няма да свърши! Е, момичета, очевидно "най-сексапилният мъж на света" вече е свободен!

За последен път двамата актьори, които са на по 37 години, се появиха заедно по време на раздаването на наградите "Изборът на децата" (Kids’ Choice Awards), където Чанинг представи новата анимация, в която участва – "
Smallfoot".

Чанинг и Джена се запознаха през 2006 г. на снимачната площадка на романтичния мюзикъл "В ритъма на танца" ("Step Up") и се ожениха три години по-късно. Дъщеря им Евърли се роди през 2013 г.

 


Сподели.