"Искам да те Чанингвам по целия Тейтъм" - най-сексапилният мъж на света беше възпят от звездите (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Чанинг Тейтъм, когото списание People обяви за най-сексапилния мъж на света за 2012 г., беше възпят в хумористична песен от собствените си колеги. Във виралния клип на парчето се забелязват не по-малко известни актьори и изпълнители, сред които тийн звездата Майли Сайръс, Джейми Фокс, Мат Деймън и др. Във видеото участва и самият Чанинг, който рапира.

Освен че е забавна като текст, песента има всички данни да бъде един от летните хитове на 2013 г., като се има предвид популярността му в YouTube - само 4 дни след качването му в канала на телевизионното шоу Jimmy Kimmel Live, видеото, озаглавено (I Wanna) Channing All Over Your Tatum, е изгледано от над 2,5 милиона потребители.

Свежест на новия хит придава както смешният текст с елементи на нонсенс (включително и неочакваната реплика в него: "Изобщо не схващам за какво се отнася песента... но рапирането е добро"), така и откровено ироничният поглед към холивудските супергерои. Клипът впечатлява и с неочакван финал, в който Чанинг Тейтъм пита Джейми Фокс: "Аз казах ли ти, че мога да летя?" и се изстрелва като ракета, за да докаже това.
Чанинг Тейтъм, в чиито вени тече американска, френска и ирландска кръв, започва кариерата си като фотомодел и участник в реклами. Снима се като танцьор във видеоклипа She Bangs на Рики Мартин (2001).

33-годишният актьор от The Vow (Сватбен обет) отскоро е и баща - не по-малко сексапилната му съпруга Джена Дюън-Тейтъм, с която се срещнаха на снимачната площадка на Step Up (В ритъма на танца), му роди момиченце на на 31 март 2013 г.


Сподели.