Цецо Елвиса и Deep Zone Project на 4-то място в MTV тази седмица

Pinterest LinkedIn +

Парчето на Цветелин Атанасов-El-vis и Deep Zone Project “I Challenge You”, което е английската версия на песента “Това е хит”, тази събота влиза директно на призовото 4-то място в класацията на MTV Europe – “World Chart Express”.

Идеята как Краля на рока би звучал през 21 в., поднесена именно от българи, предизвикала интереса на екипа на MTV и парчето било включено веднага в престижната световна музикална класация.

Всички български фенове, благодарение на представителите на MTV за България - “Zone Visione”, на “Българския Топ 100” и на всички радиостанции в България, които въртят активно парчето, ще могат да видят “I challenge you” на Цецо Елвиса и Deep Zone Project по MTV Europe тази събота (28 май), от 10 ч. сутринта, наше време, както и в неделя вечер (29 май), от 20 ч., и в понеделник (30 май), от 8 ч. сутринта.

Цецо и Deep Zone обещават, че това е само първата крачка към покоряването на световната музикална сцена и вече подготвят нови изненади за своите фенове. На 1 юни музикантите ще отпразнуват успеха си и официално ще промотират ремикса на парчето “Това е хит” (“I challenge you”) в новооткрития най-голям клуб на българското Черноморие – “Масай” на Златни пясъци.
Сподели.