Концертът на Kraftwerk в България с реклама по MTV

Pinterest LinkedIn +

Европейското турне на електронните ветерани Kraftwerk ще бъде рекламирано по музикалният канал MTV, съобщиха представители на телевизионния гигант.

По този начин в ТВ рекламата, ще присъства и датата 14-ти юни, когато е българският концерт на Kraftwerk.

Специално за турнето, MTV организира и игра за многобройните фенове на Kraftwerk, която ще се излъчва в шоуто, наречено “Switched On”. Там ще бъдат изтегляни по двама победители от всяка страна, включена в турнето. Щастливците ще получават безплатни билети за концерти на Kraftwerk, както и новият им двоен албум, озаглавен „Minimum-Maximum“.

22-те песни включени в албума са записани по време на турнето им през 2004 г. в Европа, Япония и САЩ, когато електрo-идолите изнесоха 69 концерта в различни точки на планетата.

Концертът на Kraftwerk в България, ще се състои в столичната зала "Фестивaлна", с любезното съдействие на EMI/Анимато мюзик. Организатори на проявата са SME и DS Music.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.