Църквата забрани на Церсей Ланистър от Game of Thrones да се съблече гола в Хърватия

Pinterest LinkedIn +

Game of Thrones има много противници заради прекалената голота в сериала, но въпреки това продукцията не се е сблъсквала със сериозни неприятности заради това... досега.

Предупреждаваме ви, че в следващите редове има спойлери за предстоящия пети сезон, както и за финала на четвърти, така че, ако не сте чели книгите или сте изостанали с шоуто, трябва да сте внимателни. 

A сега по темата. В края на Game of Thrones S04 Тирион Ланистър изчезва от Кралски чертог, като преди това убива баща си Тивин и оставя Церсей да движи всичко в кралството.

Излишно е да казваме, че тя не се справя особено добре и в един момент е вкарана в затвор и накарана да мине по главната улица в града чисто гола.

Сцената е една от ключовите за предстоящия пети сезон и ще бъде предизвикателство както за снимачния екип, така и за актрисата Лина Хиди. 


Проблемът обаче идва от другаде - църквата в Хърватия (където ще бъдат заснети част от сцените) е оказала натиск върху правителството в страната, за да наложи забрана на Хиди да се съблече на публично място.

Все още не е ясно как създателите на шоуто Д. Б. Уайз и Дейвид Бениоф ще заобиколят ветото, но изрязването на сцената не е сред вариантите.

Снимките на сериала започват съвсем скоро, а за ролята на обвинителя на кралицата-регент вече обявиха легендата Джонатан Прайс.

Сподели.