bTV цензурираха Vbox и YouTube

Pinterest LinkedIn +

Във връзка с дългосрочната стратегия за борба с разпространението на пиратско съдържание в интернет, bTV Media Group е подала към YouTube над 400 сигнала за нарушение на авторските права относно съдържание, на което bTV е собственик, в това число български сериали, новинарски емисии, развлекателни и публицистични програма.

В резултат на тези действия YouTube по своя преценка блокира потребителите, които са регистрирани в системата на видеопортала като нарушители.

Политиката на YouTube в такива случаи е да блокира всички ъплоуднати материали от въпросните потребители, като в тях могат да попаднат и материали от различни телевизии, музикални изпълнители, други интернет медии и т.н. 

В този смисъл действията на bTV Media Group срещу пиратството дават положително отражение и защитават правата и интересите не само на bTV, но и на останалите представители на телевизионната индустрия у нас, включително независимите продуценти.

bTV разчита на подобни действия срещу пиратството от всички представители на телевизионния, издателския, музикалния и продуцентския бизнес у нас.
 


Сподели.