Bryan Gee и MC Darrison в едно съботно дръмендбейс парти

Pinterest LinkedIn +


След организацията на два фестивала, предизвикали значителен интерес, българската дръмендбейс формация HMSU отново ще доведе в България британски артисти от световна величина. Това са Bryan Gee и MC Darrison, а терен за партито, с дата 24 септември, ще бъде клуб “Scream” (Зимен Дворец).

Участието на Bryan Gee и MC Darrison ще бъде подсилено от добре известните български диджеи: Ogonek&Cooh, Acidtrip, Targy, Liucy, Onslaught, Mocks и Konspirator, а визуалната сцена е предоставена на въображението на PO Team и FPS Visuals. Организаторите са се погрижили за допълнителното озвучаване на клуба, както и за осигуряването на необходимото пространство.

Bryan Gee /V recordings, Ministry of Sound, UK/ е едно от най-големите имена на Liquid Drum&Bass  сцената. Той е собственик на лейбъла V Recordings, откривател на Roni Size и Krust и основен проводник на латино дръмендбейс стила за Европа. Чрез него той е издавал артисти от ранга на Ed Rush & Optical, Kenny Ken, Drumsound & Bassline Smith, DJ Die, Dillinja, Lemon D, Adam F и добре познатия у нас Goldie.

Bryan Gee е един от най-уважаваните и високо платени дръмендбейс диджеи. Изявявал се е в клубове като Bar Rumba, The Mass, Plan B и THE END. Свирил е за много от водещите пиратски радиостанции, сред които е и вече легалната KISS FM. Понастоящем той води предаване всеки четвъртък по BBC Radio 1, което може да бъде слушано и онлайн на www.ministryofsound.com между 11 – 01 часа.

MC Darrison /V recordings, Movement, UK/ е едно от най-популярните МС-та на дръмендбейс сцената. Започва кариерата си още на 15 години като рага МС. Записва парчета c Ed Rush, Optical, Fresh, Krust, Suv, London Electricity и др. Резидент на Movement вечерите в Лондон, с редовни участия на Planet V партитата по цял свят.

За повече информация: http://www.hmsu.org

Сподели.