Бруталното шоу "Страх" се завърна! Но в дискотеките и с Румънеца и Енчев като продуценти

Pinterest LinkedIn +

Повече от година измина от първото за България издание на шоуто "Страх" и ето, че то отново се завърна.

Този път обаче, арена на атракцията не е ефирът на Нова телевизия, а най-различни популярни клубове у нас. Дебютният брой на шоуто бе в бургаския "Кибо" и премина в 3 кръга.

В първия, пет произволно избрани мъже трябваше да изпият по пет шота с червеи и да танцуват на три песни от жанровете ретро, рап и попфолк. Във втория, същото се случи на дамите, но те трябваше да разкрият денс умения на латино, рап и попфолк.

В третия кръг, подредени по двойки, достигналите дотук състезатели, трябваше да танцуват на еротични ритми и да се хранят взаимно с червеи и ларви.

От тях до финала стигна само една двойка, която, за да грабне парите, за десерт имаше за задача да похапне и "вкусни" хлебарки - кафяви, петсантиметрови и със злощастна съдба. И след като описахме в какво се състои партито, е редно да споменем и кой стои зад реализацията му.

Изненада - това е музикалната компания на… рапърите Румънеца и Енчев. След гостуването в Бургас шоуто ще взриви клуб "Шок" в Хасково, след което следват и останалите градове в страната.

Сподели.