Български звезди борят демони в изложбата "Премахни страха"

Pinterest LinkedIn +

На доста нестандартни творби могат да се натъкнат столичани от 8 ноември пред столичния клуб "Ялта".

Изложбата "Премахни страха", чийто автор е Михаил Вучков, представя уникални фотографии, в чиято основа стои тънка психологическа нишка. Идеята на кадрите е да покаже как в дъното на всяко едно човешко нещастие всъщност стои даден страх.

Това може да е както страхът от провала или от споделяне на собствените чувства и мисли, така и различни фобии - от вода, огън, самота. Общото между тях е, че всички те водят до грешни решения, които влияят пряко на живота ни и в даден момент просто трябва да се опълчим срещу страха във всичките му форми.


Нина Николина

"Когато го открием и признаем пред себе си, че сме зависими от него, това вече е началото на нашата борба срещу унищожението му. Тогава и добиваме силите да се справим с демоните си", коментира самият Вучков.

В шестте фотографии, които могат да бъдат видяни в София, ще открием и шест популярни личности от българския шоубизнес. Това са Галя от екс дуета Каризма, Нина Николина, актрисата от "Стъклен дом" Деси Бакърджиева, бившият Playboy модел и дълго време считана за гадже на Бербатов - Даниела Арнаут, модният редактор на списание Elle Антония Йорданова и Наташа Рич.


Даниела Арнаут

Кадрите всъщност пресъздават техните лични истории и опитите им да се преборят със страховете си. "Премахни страха" е третото издание на поредицата изложби, зад които стои SSS Production и ще бъде достъпно за почитателите на изкуството до 13 ноември.

Сподели.