Брус Уилис се появи с рокля в стил "Сиянието" за Хелоуин

Pinterest LinkedIn +

Брус Уилис влезе в духа на Хелоуин, преобличайки се като класически персонаж от филм на ужасите. 62-годишният актьор облече рокля в бебешко синьо и покри голата си глава с кафява перука и цвете, потапяйки се в образа на една от близначките Грейди от класиката по Стивън Кинг "Сиянието".

В ролята на другата близначка влезе неговият асистент Стивън Дж. Ийдс. Двамата бяха на купон, организиран от режисьора М. Найт Шаямалан. Иначе Лиза и Луис Бърнс изиграха призрачните момичета във филма на Стенли Кубрик от 1980 г.

Съпругата на звездата − актрисата Ема Хеминг − публикува в "Инстаграм" снимка, на която се вижда дегизировката на двамата мъже, които дори са преплели ръце също като зловещите момиченца от класическия хорър от 1980 г. Белите им бради обаче, в съчетание със сините цветя в косите им, определено предизвикват повече смях, отколкото ужас.

Емблематичният филм "Сиянието" на режисьора Стенли Кубрик е създаден по романа на Стивън Кинг и разказва по зловещ начин за страха да бъдеш убит от близък човек, който би трябвало да те обича и защитава. Във филма в ролите на призрачните момиченца влязоха Лиза и Луис Бърнс.

Актьорът Брус Уилис е известен с ролите си на едни от най-коравите екшън герои, които сме гледали на малкия и големия екран. Известни филми с негово участие са "Умирай трудно", "Петият елемент", "Армагедон", "Шесто чувство", "Град на греха", "Looper: Убиец във времето" и други.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.