Brujeria тръгват на турне

Pinterest LinkedIn +

15 години след сформирането си и 5 след рилийза на хитовия албум "Brujerismo", американската метъл група Brujeria обяви първите дати от най-мащабното си северноамериканско турне. Първата от тях е в първата седмица от новата година.

Друга новина около обвитата с мистика група, под която се е подписал сайтът Knak.com, е във връзка с поредната промяна в състава й. Без да са посочени конкретни имена, тя ще засегне постовете басист и барабанист и функциите на El Hongo.
 
Счита се, че Brujeria е създадена като страничен проект на отъждествяващия се с Asesino Дино Казарес (Dino Cazares). Интригата около персонификацията на групата подсилват имената на бившия басист на Faith No More Били Гулд (Billy Gould), барабаниста на Old Man's Child, Dimmu Borgir и Cradle Of Filth Ник Баркър (Nick Barker), барабаниста на Fear Factory Реймънд Херера (Raymond Herrera) и басиста на Napalm Death Шейн Ембъри (Shane Embury), които са първите й членове. Използвайки псевдоними, те се представят за латино група, състояща се от наркобарони, издирвани от ФБР и поради това криещи самоличността си. От този състав към момента в Brujeria не е останал никой.
 
По време на турнето си Brujeria ще бъдат придружени от най-малко една група, чието име предстои да бъде обявено.
 
Първите анонсирани дати от него са:
 
28.01 - Буенос Айрес, Аржентина
29.01 - Буенос Айрес, Аржентина
31.01 - Сантяго, Чили
01.02 - Сантяго, Чили
03.02 - Монтерей, Мексико
04.02 - Хюстън, Тексас
08.02 - Санта Ана, Калифорния
09.02 - Холивуд, Калифорния
11.02 - Сан Франсиско, Калифорния
12.02 - Вентура, Калифорния
Сподели.