Броня за телефон, която впечатлява и военните – Spigen Tough Armor Tech

Google+ Pinterest LinkedIn +

Когато трябва да предпазите супер скъпия си смартфон от нараняване, не е достатъчно просто да го пльоснете в гумено калъфче. Не – трябва му броня...

И преди сме показвали продукти на Spigenкалифорнийската компания със странно немскозвучащо име. Ако си спомняме добре, и тогава останахме доволни от качествата на произвежданите от тях кейсове. Сега обаче няма да говорим за цяла серия протектори, а само за един, който заслужава по-сериозно внимание - Spigen Tough Armor Tech (55,30 лв.).

Веднага ще започнем с очевидното – Spigen Tough Armor Tech е много здрав. Ама много, много здрав. Била е впрегната значителна мисъл, за да бъде направен колкото е възможно по-издръжлив на всякакви вредни влияния като изпускания, удари и други подобни. Предназначен е да защитава iPhone 6 и iPhone 6S.

Spigen Tough Armor Tech

Изграден е от три изключително корави материала – TPU (термополиуретан), поликарбонат и карбон. Макар да не му личи, той е съставен от няколко части, работещи заедно за по-голяма сигурност. Освен здрав, Tough Armor Tech е и удобен за ползване – повърхността му е леко грапава, така че да не ви се изплъзне от пръстите и да се наложи сами да се уверите в якостта му. Четирите му ъгъла (принципно едни от най-неприятните места, където би могъл да се удари един телефон) са допълнително подсилени срещу щети от падане.

В кейса е използвана и мистериозната технология, наречена Air Cushion (въздушна възглавница), но честно казано не разбрахме какво точно й е по-специалното или на какъв принцип действа. Може и да е просто маркетингов трик – трудно е да се каже, тъй като не е описана добре. Едно е сигурно: не използвайте телефона си в колата вместо въздушна възглавница – няма да ви помогне.

 Spigen Tough Armor Tech

Като допълнителен бонус всички отвори на телефона могат да бъдат запушени с капачета, което ги прави по-защитени от прах или пясък. Ако дори това не ви е достатъчно, кейсът разполага с военен сертификат за здравина – по-сериозна гаранция от това трудно може да се намери.

Не на последно място трябва да се отбележи, че кейсът изглежда поразяващо добре. От аксесоар с толкова защити, предпазни плоскости и какво ли още не бихме очаквали да изглежда като безформена буца, но не е така. Tough Armor Tech има доста модерен вид, с елегантни извити линии, подчертани от сребристото сиво, в което частично е оцветен. Вярно, закрива логото на Ябълката, но какво от това?

Spigen Tough Armor Tech

Ако проявявате здрав разум и не искате да оставяте телефон за 1500+ лв. в калъфче за два (или още по-зле – без никакво), то Spigen Tough Armor Tech е точният избор за вас. Невероятно държалив и все пак приятен за окото, кейсът ще ви помогне да се успокоите веднъж завинаги за здравето на вашия iPhone 6.

Купи Spigen Tough Armor Tech ТУК


Сподели.