Бриела пред Avtora.com: Искам да остана истинска!

Pinterest LinkedIn +

Най-новото попълнение на българската поп сцена – 19-годишната Бриела представи дебютното си парче и видеото към него "Boom Pow". Сингълът вече е в ротация в музикалните канали със заявката за горещ хит.

Бриела (Габриела Байкушева) е талантлива млада изпълнителка със запомнящ се стил и глас, които впечатлиха журито в последното издание на "Гласът на България". Риалитито сбъдва мечтата ù да изгрее на музикалната сцена. За какво още мечтае Бриела и какви цели си поставя младата певица – ще разберете от интервюто с нея:

Avtora.com: Ти си само на 19, а вече издаде собствено парче "Boom Pow". Какво е посланието, което искаш да предадеш на публиката чрез него?

Бриела: С това парче искам всеки един да намери собствена история, някоя случка – дали е раздяла, дали е нещо хубаво, случило се, няма значение. Искам от първия тон да се усети лятната свежа глътка и всеки, който я слуша, да се усмихва! Води се, че е лято по календара ☺ ! 

.: Откъде идва псевдонимът ти Бриела?

Бриела: Още преди време в частната академия "Войс Академи", в която се обучавах четири години, много умувахме под какво музикално име ще пускам своите кавъри, измисляхме смешни имена, опитвахме какви ли не имена и накрая решихме, че от Габриела ще извадим Бриела и така остана до днес☺.

.: Какво ти даде участието в "Гласът на България"? 

Бриела: Даде ми много опит на голямата сцена! Сценична треска, която трябваше да преодолея по някакъв начин,  докато се усмихвам и в същото време дишам малко по-учестено, за да се успокоявам, ако адреналинът ми навлезе малко повече в кръвта. Даде ми много, много нови приятелства – всички от екипа, музикантите, хора на моите години, прекрасни фенове, които ме подкрепят постоянно! Не ми е взело нищо! Даде ми само много добър опит ! 

.: Винаги ли си искала да се занимаваш с музика?

Бриела: Винаги! От малка ми е било мечта да съм на голяма сцена, прожектори, хора, които да работя за мен и с мен. Детска мечта, както се казва! Изисква се наистина много енергия и подкрепа, която ми помага, и работа!

.: Наричат те новата поп принцеса на музикалната сцена. Какво е отношението ти към известността и славата?

Бриела: Все още не съм толкова известна, но забелязвам, че ставам разпознаваема от хората. Славата е моментен преход, но това, да те познават хората, е хубаво, защото се създават много връзки, приятелства и фенове, което като цяло много ме зарежда и ми дава стимул да се развивам в бъдеще и да правя още по-добра музика! 

.: Какво е успехът за теб?

Бриела: Успехът за мен е между всичките интервюта, излизания на сцена, запознаване с хора, моменти на слава и известност, както го казвате, искам да остана истинска! А също и да успея със собствения си труд – със ставането рано, с ученето на песни, не винаги да спиш по 6 часа, някой път само 2, а друг път 4, но винаги да си усмихнат, гонейки мечтите си в трудностите. Това е успехът за мен!

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.