Брад Пит за първи път говори за алкохолизма си и за развода Анджелина

Pinterest LinkedIn +

Списание GQ публикува първото интервю, което холивудският секс символ Брад Пит даде след развода си с не по-малко сексапилната Анджелина Джоли.

Той говори за личните проблеми, с които е трябвало да се справи през последната година и половина, за алкохолизма си и за това колко е тежка раздялата с шестте му деца.

Публикация, споделена от GQ (@gq) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Пиех прекалено много. Това се превърна в проблем. Радвам се, че вече е изминала година и половина от този момент, макар че вкусът е сладко-горчив, но поне усещам върховете на пръстите си отново", споделя 53-годишният актьор.

Той разказва как е решил, че повече не иска да живее по този начин, и просто е спрял да пие. А след развода си е започнал да се вглежда в себе си и в своите слабости.

Публикация, споделена от GQ (@gq) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Притеснявам се повече за децата си, които се превърнаха в обект на внимание от страна на медиите, и от техните приятели, на които може да им дойдат някакви идеи от това. Естествено, това не се прави с финес или информирано − прави се, за да продава."

Когато Джоли напуска Пит и взема децата със себе си, актьорът се мести да живее у приятел, защото домът им в Холивуд става "прекалено тъжен", когато децата му не са наоколо.

Към днешна дата Брад обявава, че е здрав, чувства се добре и е започнал да се сближава със семейството си, което е добре за всички. 


Публикация, споделена от GQ (@gq) на

Сподели.