Брад Пит вече e влюбен в 21-годишна актриса?

Pinterest LinkedIn +

Със скоростта на светлината световните медии разпространиха пикантната новина, че холивудският секс символ Брад Пит е открил отново любовта в лицето на 21-годишната актриса Ела Пърнел ("Домът на мис Перегрин за чудати деца"). Часове по-късно обаче любопитната информация беше надлежно проверена и опровергана от някои от по-сериозните онлайн издания.

От "Mirror Online" например са се свързали с хора от близкия приятелски кръг на актрисата, които са заявили, че този слух е "пълна измислица""Те не се срещат" − категорично е заявил източникът.

Може би фантазиите на жълтата преса са били подхранени от факта, че Ела изигра ролята на младата Злодеида във филма на "Дисни" "Господарка на злото", а в ролята на възрастната магьосница влезе не кой да е, а Анджелина Джоли, с която Пит в момента се развежда.

Ева Пърнъл

Според "In Touch" 53-годишният актьор е бил очарован от 21-годишната си колежка и двамата се влюбили по време на кастинга за предстоящия сериал "Sweetbitter", на който Пит е продуцент. От медията отиват и по-далече, като уточняват, че Брад е хвърлил око на Ела още през 2016 г. след участието ù във филма "Домът на мис Перегрин за чудати деца".

От "Mirror Online" обаче са разговаряли с представители и на двамата актьори и са научили, че Брад Пит все още няма сериозна връзка, след като Анджелина реши да сложи край на 12-годишния им брак и подаде молба за развод преди една година. Въпреки това слухове по темата се появяват непрестанно. Сред замесените се оказаха Сиена Милър и една скулптурка от Лос Анджелис. За Анджелина до момента не се е повила никаква информация за нови романтични отношения.

Сподели.