Брад Пит като новия Робърт Редфорд за V Magazine (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Ето така се остарява с финес.

Брад Пит (Brad Pitt) позира за невероятна черно-бяла фотосесия за новия брой на списание V, доказвайки ни, че все още си го бива и има защо да бъде желан от милиони жени по света.

51-годишният актьор удивява с поразителната си прилика с друг секс символ в киното – Робърт Редфорд, с когото си партнират в хита Spy Game.

Брад не скрива подробности за новия си проект By the Sea, режисиран от съпругата му Анджелина Джоли. Във филма холивудската двойка играе ролята на семейство от средата на 70-те, като се проследяват възходите и паденията в любовта им.

"Изненадващо е колко се наслаждавах на режисурата на жена ми. Тя е решителна, интуитивна, а постът я прави доста секси. Бих й поверил живота си", откровен е Брад.

"By the Sea показва времето, когато щастливият меден месец е приключил и двамата се изправят пред баналността на ежедневието."


Въпреки че красавците са сред най-популярните лица в Холивуд, американецът акцентира, че живеят за шестте си деца.

"В края на деня ние трябва да бъдем родители. Да поздравим нашите страхотни, луди деца, да поговорим как е минал денят им, да се уверим, че са си измили зъбите."


Сподели.