Брад Пит и Леонардо ди Каприо в новия филм на Куентин Тарантино

Pinterest LinkedIn +

Брад Пит и Леонардо ди Каприо ще застанат рамо до рамо в следващия филм на Куентин Тарантино, съобщи "Sony Pictures". Лентата, озаглавена "Имало едно време в Холивуд", се фокусира върху двама мъже, които живеят в съседство с Шарън Тейт в края на 60-те години на миналия век.

В прес съобщение Тарантино описва проекта като история, която се развива в един "хипи" Холивуд. Двамата главни герои са Рик Далтън (Ди Каприо), бивша звезда от телевизионен уестърн, и дългогодишният му каскадьор Клиф Буут (Пит). И двамата опитват да се справят в Холивуд, който те вече не разпознават. Но Рик има много известен съсед... Шарън Тейт.

"Работих върху този сценарий в продължение на пет години", споделя още режисьорът. "Много съм развълнуван да разкажа тази история за Лос Анджелис и Холивуд, които вече не съществуват. И няма как да съм по-щастлив, след като имам динамичния отбор на Ди Каприо и Пит".

Очаква се във филма да има неприятни сцени. През 1968 г. бременната Тейт, омъжена за режисьора Роман Полански, е убита в дома им от членове на псевдокомуната "Семейство Менсън", създадена в Калифорния в края на 60-те години.

Информация за този проект на Тарантино излезе наскоро, но името на Брад Пит не беше потвърдено. Все още не е сигурно и дали Марго Роби ще се включи в продукцията.

Очаква се филмът да излезе по кината на 9 август 2019 година.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.